Företag

Bortamatchen mot BK Häcken flyttas

  • Herrar
  • A-lag
  • 2 aug 2024

Avancemang I Conference League för båda föreningarna gör att matchen på Bravida Arena den 11 augusti flyttas.

I och med att såväl BK Häcken son Djurgården har avancerat från den första kvalrundan (Q2) i UEFA Conference League hamnar matchen lagen emellan söndagen den 11 augusti i kläm.

BK Häcken spelar Conference League-match på tisdagen den 13 augusti, vilket gör att dom inte kan spela Allsvensk match på söndagen. Matchen kan heller inte läggas på lördagen den 10 augusti då både Djurgården och BK Häcken spelar Conference League-match torsdagen den 8 augusti.

Matchen som skulle ha spelats den 11 augusti på Bravida Arena har vi nu gemensamt mellan föreningarna och andra berörda parter beslutat att flytta fram. Nytt speldatum ber vi att få återkomma med så fort det finns.

För dig som har köpt biljett till matchen

Biljetten flyttas automatiskt till det nya datumet. Vill man alltså fortfarande gå på matchen när det nya datumet finns, behöver man inte göra någonting.

Kan man inte gå på matchen det nya datumet så får man biljetten återbetald. BK Häcken gör ett utskick till alla biljettköpare där de kan anmäla att de vill ha återköp, så fort nytt speldatum för matchen finns.

Senaste nyheter

Relaterat