Företag

Öppen träning på Kaknäs på lördag 

  • Herrar
  • A-lag
  • 16 okt 2024

Djurgården kör sista passet inför derbyt mot Hammarby med start kl. 10.30 på lördag och träningen är öppen för alla som vill vara på plats.

Efter ett två veckor långt landslagsuppehåll väntar årets sista derby mot Hammarby på söndag. En som alltid synnerligen viktig match och dessutom med avgörande poäng på spel i jakten på Europa-platser när Allsvenskan nu går in i slutfasen.

För Djurgårdens del förbereder sig laget med en stängd träning under fredagen på Kaknäs och sedan väntar en öppen träning under lördagen, där vi hoppas att få se en rejäl uppslutning från Djurgårdsfamiljen som vi välkomnar för att backa upp laget inför söndagens derby.

Med tanke på att det lär bli mycket folk på plats finns det vissa förhållningsregler:
- Det finns inte möjlighet att parkera på Kaknäs IP utan vi hänvisar istället till betalparkeringen vid Kaknästornet. Bilar som står parkerade vid sidan av vägen bredvid träningsanläggningen riskerar att åka på P-böter.
- Det är smidigare att åka kollektivt med buss 69 som går från T-centralen, eventuellt cykla eller gå.
- Respektera spelarnas arbetsmiljö och gå inte in på trädäcket eller andra ytor av anläggningen som är avsedda enbart för spelare och ledare.

Varmt välkomna till Kaknäs på lördag! Träningen startar 10.30 och pågår fram till 12.00.

Djurgårdsbutiken kommer att ha försäljning på plats för alla som vill handla souvenirer. Även Sofialäktaren och Östermalms Gentlemannaklubb kommer att sälja souvenirer ute på Kaknäs. 

20 oktober, söndag 14:00Tele2 Arena

Hammarby IFDjurgården
0-0

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat