Tufft motstånd för Finland i Nations League

• 14 okt 2024

Det blev förluster mot både England och Irland för Rasmus Schüller, Adam Ståhl och Miro Tenho som nu återvänder till Kaknäs för en fullmatad träningsvecka.

Rasmus Schüller och Adam Ståhl fanns med från start när Finland tog sig an Irland i Nations League i torsdags. Det började bra för "Berguvarna" som var i ledning i halvtid, men Irland kvitterade med timmen spelad och vann till slut med 2-1 efter ett sent segermål.
Adam Ståhl spelade hela matchen och för Rasmus Schüllers del blev det 65 minuters speltid medan Miro Tenho blev kvar på bänken.

Under söndagen väntade snäppet knepigare motstånd av brittisk karaktär i Nations League då England gästade Helsingfors Olympiastadion. Rasmus Schüller var den enda blåranden som startade matchen och trots en stark kämpainsats från Finland blev det till slut förlust med 3-1.

Rasmus Schüller spelade 64 minuter av matchen medan Adam Ståhl och Miro Tenho inte byttes in, vilket innebär att de återvänder till träningsveckan på Kaknäs inför derbyt med pigga ben.

20 oktober, söndag 14:00Tele2 Arena