Företag

Vi välkomnar TAPSTER som ny samarbetspartner!

  • Partners
  • Företag
  • 20 maj 2024

DIF Fotboll inleder ett nytt spännande samarbete med TAPSTER, ledande inom passiva wearables.

Det är fortsatt full fart framåt på partnersidan hos DIF Fotboll och nu har det blivit dags att välkomna TAPSTER in i Djurgårdsfamiljen. Ett svenskt wearable företag som är ledande inom innovation av passiva wearables. I en kontaktlös värld gör TAPSTER vardagen enklare genom att ersätta plånboken med wearables designade för en snabbare, smidigare och snyggare vardag.
– Vi på TAPSTER tycker det här är ett fantastiskt roligt samarbete! Våra wearables har tidigare bara kunnat distribueras genom våra egna kanaler. Men med våra nya chip har vi äntligen möjligheten att samarbeta och distribuera genom andra kanaler och skapa produkter anpassade för kundens olika uttryck och intressen. Som stockholmare tycker jag dessutom att det är väldigt roligt att kunna lansera tillsammans med Djurgården, säger CMO Ludvig Scheja

Ett spännande samarbete som väntar och uppskattningen är ömsesidig, enligt Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll.
– Det är väldigt roligt att vi tillsammans med TAPSTER kan erbjuda alla Djurgårdare ett nytt smidigare, smartare och inte minst snyggare sätt att betala. TAPSTER ligger i framkant inom sin bransch och strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre, precis som Djurgården Fotboll konstaterar Daniel.

Redan nu kan du köpa en specialdesignad ring och nyckelband i Djurgårdsbutiken i samband med dagens match eller på DIFbutiken.se/tapster

Mer information om TAPSTER:s produkter hittar du här.

Senaste nyheter

Relaterat