Företag

Förläng ditt säsongskort nu för att behålla din plats

  • Biljetter
  • Säsongskort
  • 14 dec 2021

Det är hög tid att förlänga dina säsongskort inför 2022 om du vill behålla de platser du hade på Tele2 Arena under den här säsongen. Du har fått ett mejl av oss med länk till att förlänga ditt säsongskort.

Säsongen är över och nu är blickarna vända mot 2022. Att köpa säsongskort är det bästa sättet att se till att du är med hela nästa säsong och har biljett till samtliga Djurgårdens hemmamatcher.
– Det är härligt att intresset för att förlänga sina platser är stort, och att vi kommer bli fler än någonsin tvivlar jag inte en sekund på, säger biljettansvarig Tomas af Geijerstam.

Förlängningen av säsongskort är i full gång – och har du inte förlängt dina säsongskort innan den 15 december klockan 23:59 kommer dina platser att släppas till försäljning till andra Djurgårdare.


Olika betalsätt för olika önskemål

Vi erbjuder flera olika betalsätt för att alla ska ha möjlighet att förlänga.
– Swish och betalkort är det vanligaste, men att kunna välja faktura på 30 dagar eller att dela upp betalningen på tre månader är väldigt uppskattat som alternativ nu när förlängningen stänger innan decemberlönen kommit, kommenterar Tomas af Geijerstam.


Addera säsongskort eller byt plats

Att lägga till fler säsongskort vid dina platser eller byta platser är inte helt lätt då de mest attraktiva platserna med största sannolikhet kommer att förlängas, och därmed är uplatserna runt omkring dig troligen uppbokade.
– Jag önskar att vi kunde tillgodose alla önskemål som kommer in. Nu går inte det tyvärr och vi har en bra FAQ på DIF.se/2022 som beskriver hur man går tillväga om man vill byta platser, säger Tomas och fortsätter:
– Men självklart ska vi ska göra allt för att göra alla nöjda. Det finns massor av bra platser på arenan och det behöver inte bli en försämring av sikt och matchupplevelse av att byta plats.


Hela Sofialäktaren kan bli säsongskort

Sofialäktaren i två etage ser ut att kunna bli helt slutsåld med bara säsongskort 2022. Totalt är drygt 4 000 platser tillgängliga och när försäljningen startar den 17 december gäller det att hänga på låset för att hinna köpa en plats innan de tar slut.
– Känslan är att de som går på 2-5 matcher per säsong inte kan räkna med att det finns lösbiljetter till försäljning på Sofialäktaren 2022. Det är dags att fler tar steget och går på alla matcher, avslutar Tomas af Geijerstam.

Säsongskort på Stockholms Stadion

Säsongskortsförsäljningen till damernas matcher är öppen och du köper det här. Ordinarie pris är 800 kronor, reducerat pris är 500 kronor. Fri placering på öppna sektioner gäller. Mer info här.

Du som hade säsongskort 2021 har fått mejl från oss med länk till att förlänga ditt/dina säsongskort.

Har du frågor som inte besvaras här eller i vår FAQ här, mejla oss på [email protected].

Senaste nyheter

Relaterat