Företag

DIF Fotboll söker sportsligt ansvarig för barnfotbollen 6-12 år

  • Ungdom
  • 27 juni 2023

Är du en person med lång erfarenhet av ungdomsfotboll och stor passion för ditt jobb? Djurgården Fotboll söker nu en sportsligt ansvarig för barnfotbollen 6-12 år.

Ansökan sker i samarbete med vår huvudpartner Effektiv. Läs mer om tjänsten nedan och sök via någon av följande länkar: 
Effektiv - Djurgården Fotboll söker sportsligt ansvarig för barnfotbollen 6-12 år
https://www.linkedin.com/jobs/cap/view/3642678660/?pathWildcard=3642678660&trk=mcm

Din framtida arbetsgivare

Djurgården Fotboll är en anrik förening grundad 1891 med över 24 000 medlemmar. Föreningen har representationslag i Herr- och Damallsvenskan och bedriver idag ungdomsverksamhet i åldrarna 6-19 år för cirka 2400 pojkar och flickor. Sedan 2020 återfinns föreningen i nyrenoverade lokaler på Tegeluddsvägen 9C på Gärdet i Stockholm.

Under hösten genomför DIF Ungdom organisationsförändringar och söker nu en av två personer som ska ansvara för det sportsliga inom barnfotbollen 6-12 år.

 

Vad erbjuder en dag hos företaget?

Rollen som sportsligt ansvarig består i att organisera, bedriva och utveckla verksamheten för åldrarna 6–12 år tillsammans med en kollega i motsvarande roll.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Organisera, administrera och sportsligt driva barnfotbollen
- Bilda 5v5 lagen efter Knatteskolan
- Utbilda och fortbilda alla ledare för barnverksamheten
- Tillsätta ledare till barnfotbollen
- Bedriva öppen träning
- Ansvara för föreningens fotbollsskolor på lovveckor och sommaren
- Vara närvarande på verksamhetens träningar och matcher

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är i regel kl.13:00 - 20:00 och tjänstgöring helgtid är vanligt förekommande.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av en liknande roll som ansvarig över barnfotbollen, gärna inom Stockholmsfotbollen. Du har god förståelse för föreningsliv, verksamhetsutveckling och trivs i mötet med föräldrar, ledare och andra intressenter. Du är tränarutbildad och innehar minst UEFA B Diplom. Meriterande är om du arbetat som pedagog och/eller har en lärarutbildning.

För att trivas i rollen bör du vara driven, innovativ och passionerad för barnfotbollen och dess framtid. Arbetsuppgifterna varierar och du bör således vara prestigelös, ordningsam och bekväm i att hantera många bollar i luften. Du kommer ha mycket kontakt med föräldrar, ledare, barn och övriga parter vilket ställer krav på en social kompetens, kommunikativ förmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt.

Om Team Effektiv

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Djurgården.

Varmt välkommen med din ansökan

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser gärna att tillträde sker innan 1 oktober 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på [email protected] eller Gabriella på [email protected]

Senaste nyheter

Relaterat