Företag

Isaac Bengtsson - en ny resurs för våra äldsta ungdomslag

  • Ungdom
  • 21 nov 2023

DIF Ungdom utökar satsningen på pojk- och flicklagen 13-19 år.

Nya vindar blåser hos Djurgården Ungdom där en rad förändringar genomförs inför säsongen 2024, som du kan läsa mer om här
Det innebär även ny personal inom verksamheten och nu finns en ny resurs på plats i form av Isaac Bengtsson som kommer in och stärker upp för de äldre lagen inom vår ungdomsfotboll.
– Isaac är en ny anställning som kliver in i en helt nyinrättad roll för att utöka arbetet med våra äldsta pojk- och flicklag 13-19 år. Det är en del av omorganisationen vi genomför (se bild på struktur nedan) som i det här fallet handlar om att stärka stödet för alla våra pojk- och flicklag. Isaac och Adam Stevens kommer att jobba tillsammans med de här lagen och Isaac finns även med i gruppen som har hand om all traditionell pojk- och flicklagsverksamhet, berättar verksamhetschef Christian Krigström Gentile som är mycket nöjd med rekryteringen.
– Isaac kommer närmast från Sundbybergs IK där han jobbat i åtta år som sportchef, så han kan hela föreningslivet och strukturen. Han vet också att det här är ett speciellt typ av jobb med mycket arbete under kvällar och helger, vilket gör honom väl införstådd med uppdraget. Så det känns som en jättespännande rekrytering, exakt efter den profilen som vi var ute efter.

 

Organisation 

 

Senaste nyheter

Relaterat