Företag

Nyhet: Kaninbollen – fotboll för spelare födda 2020

  • Ungdom
  • 5 juli 2024

I höst inleder Djurgården Ungdom ett initiativ för att välkomna de allra yngsta blåränderna in i fotbollens värld.

Under sex veckor i höst ger vi små lirare födda 2020 chansen att upptäcka och bekanta sig med fotboll på ett lekfullt och engagerande sätt i Djurgårdens regi. Barnen delas in i mindre grupper och träningarna, som är 45 minuter långa, består av fotbollslekar som kretsar kring glädje, lek och gemenskap. Vi kommer att erbjuda två olika tider: 9:15 och 10:15, där varje pass har plats för 32 barn.

Ankie Kajström, arrangemangsansvarig på Djurgården Ungdom, är glad över att Kaninbollen drar igång.
– Vi ser fram emot att välkomna nästa generation fotbollsspelare! Kaninbollen är utformad för att skapa glädje och gemenskap kring fotboll, utan att fokusera på tävling. Dessutom främjar den inte bara fysisk aktivitet, utan utvecklar också sociala färdigheter och laganda från tidig ålder. 

Träningarna äger rum på Östermalms Padels träningsbanor som Djurgården Ungdom fått chansen att hyra. Underlaget är en form av konstgräs, om än med något kortare strån än vad vi är vana vid på fotbollsplaner.
– Vi är jätteglada för den här möjligheten. Vi får ofta frågan om vi har fotbollsverksamhet för de allra minsta, men har inte haft förutsättningarna när det kommer till plantider. Med padelbanorna lossnade det och det känns kul att äntligen kunna möta efterfrågan, avslutar Ankie.

Kaninbollen

  • När: 25 augusti, 1 september, 8 september, 15 september, 22 september och 29 september
  • Pris: 995 kr (t-shirt ingår!)
  • Plats: Östermalms Padel, Madängsgatan 12
  • Deltagare: Barn födda 2020
  • Anmälan: Läs mer och gör din anmälan här

Vi vill uppmuntra alla blårandiga vårdnadshavare till fyraåringar att anmäla sina barn till Kaninbollen, ett perfekt första steg in i ett blårandigt liv!

Senaste nyheter

Relaterat