Företag

Jonson: Vi vinner!

  • Herrar
  • A-lag
  • 25 aug 2005

Mattias Jonson tycker att dagarna i Cork varit bra och ser fram emot kvällens match, en match han tror att Djurgården vinner.

 

Foto: Bildbyrån
 

Mattias, matchdag, hur känns det?
- Det känns bra. Alla ser fram emot matchen och vet att det är en viktig match för oss. Det har varit bra dagar här nere, med bra träningar, jag tror att det kan bli riktigt bra i kväll.

Nu är det allvar, den här matchen avgör allt. Känns det?
- Självklart är det så och det har vi snackat om. Det är två matcher och ingenting avgjordes i den första, det är nu det gäller. Ser vi bara resultatmässigt så har Cork bäst chans, men jag tror ändå att vi klarar av det här. Vi vet lite bättre var vi har dem nu och det känns bra.

Vad tror du är viktigt i matchen i kväll?
- Tålamod. Även om de skulle göra mål så är situationen den samma, vi måste göra mål. Så att ha tålamod, och självklar att vi sätter de chanser vi får. Vi vet hur de brittiska lagen är, de kommer att kämpa så länge det går för att hålla nollan. Men kan vi få ett tidigt mål så kan vi spela det spel vi är bra på, att hålla i bollen.

Hur är din egen kapacitet jämfört med förra matchen?
- Förhoppningsvis är den bättre, nu har jag ju kommit in mer i laget och spelet. Men visst fattas det fortfarande lite både i form och ork. Men det finns inget att göra mer än att spela och träna så mycket som möjligt.

Ni var lite på nergång inför första matchen, nu har ni två raka segrar, känns det bra?
- Ja, det gör det givetvis. Segern mot Kalmar var viktig både för laget och personligen, det var min första vinst med Djurgården.

Då kanske det skulle passa med första målet för Djurgården i kväll?
- Det gör det säkert, det passar alltid med första målet.

Hur går matchen då?
- Jag tror att vi vinner med 2-0.


Jonas Riedel © DIF Fotboll

25 augusti, torsdag 19:00Turners Cross

DjurgårdenCork
0-0 (0-0)

  • Gula kortMattias JonsonMatias Concha,Daniel SjölundAgbar Barsom
  • Publik 7000 (Turners Cross)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat