Företag

Reseklubben till Cork

  • 11 aug 2005

Järnkaminernas reseklubb har nu fått klart med en organiserad resa ner till Cork den 25 augusti. Häng med RK till Irland och stöd Djurgår´n på plats i returen i UEFA-cupens sista kvalomgång mot Cork!

Efter mycket om och men har Järnkaminernas reseklubb äntligen lyckats ta fram en prisvärd resa ner till Cork till returmötet i UEFA-cupen. Det är ett överdagen-alternativ och resan går på 3 100 kr. I priset ingår matchbiljett samt busstransfeer till och från arenan.

Du kan endast skriva upp dig i Djurgårdsbutiken på Jakobsgatan och det är kontanter som gäller. Det är starkt begränsat antal platser (100 stycken) och det är precis som vanligt först till kvarn som gäller.

Deadline 15 augusti kl. 18:00 - 100 platser!
Deadline för uppskrivningarna är måndag den 15 augusti kl. 18:00. Är inte alla 100 platser fyllda då blir det ingen resa! Det är alltså viktigt att alla som ska med skriver upp sig så tidigt som möjligt.

Landsort - 20 platser hålls till er
Vi kommer att hålla 20 platser till er som bor på landsort. Anmälan till resan görs via mail till adress [email protected] med start kl. 11:00 den 12 augusti. Observera att inga anmälningar innan kl. 11:00 är giltiga! Först till kvarn även här.

I anmälan skall följande finnas för samtliga resande
• Fullständigt namn
• Personnummer
• Passnummer
• Adress
• Telefonnummer där vi lättast når er

Alla mail kommer att besvaras!

Viktigt att tänka på för alla er som ska med
Ni måste ha pass med er, ÄVEN vid anmälan i butiken.

Medlemskap i JK är obligatoriskt och går att lösa i butiken för en futtig hundralapp.

Det är endast kontant betalning av resan - Gärna jämna pengar.

Vid anmälan får du ett resebevis som är viktigt att spara. Ni kommer att behöva visa upp det flertalet gånger under hela resan.

Matchbiljetter kommer att delas ut på planet.

Preliminär avresetid är kl. 11:00 från Arlanda. Hemresetid är kl. 23:00. Vi återkommer mer utförlig information om terminal m.m. senare.

I vanlig ordning kommer Järnkaminerna boka en pub nere i Cork. Det är dock ej klart i skrivandets stund vilken det blir. Vi återkommer även här.

/Järnkaminerna


Jonas Riedel © DIF Fotboll

25 augusti, torsdag 19:00Turners Cross

DjurgårdenCork
0-0 (0-0)

  • Gula kortMattias JonsonMatias Concha,Daniel SjölundAgbar Barsom
  • Publik 7000 (Turners Cross)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat